Meniu
Contul Meu
Advertising Zone
Webinvent - Servicii web profesionale!

Anuntoferta -  Portal Publicitate Vanzari Online Ro.

Remember Dansez pentru tine Sezonul 2

Promo4

Ultimele Articole
PRAM, Unitate protejata, SSM, Protectia Muncii, SU, PSI
Daca aveti nevoie de servicii profesionale de PRAM - verificari electrice, SSM - protectia muncii, PSI - consultanta tehnica de specialitate in domeniul Situatiilor de Urgenta suntem aici ca sa va ajutam.

Reparatii termopane, Reglaje termopane
Servicii de reparatii termopane si reglaje termopane la cele mai avantajoase preturi.

Centrale termice, radiatoare electrice, boiler electric
Centrale termice, radiatoare electrice, boilere electrice la cele mai bune preturi de pe piata.

Preturi implanturi
preturiimplanturi.ro va sta la dispozitie cu servicii stomatologice de calitate si preturi implanturi dentare ce pornesc de la 200 de euro.

Service motor
Service motor va pune la dispozitie servicii de reparatii, revizii, verificari, schimb anvelope, bujii, diagnosticare si inlocuire piese motor, schimb ulei/filtre sau alte operatiuni necesare pentru buna functionare a motocicletei dumneavoastra.

Ultimele Comentarii
Mar 09: webinvent said on
O metoda facila de a procura un venit in plus fara prea mare stres, tot ce trebuie e perseverenta!

Manusi de Examinare FarmaTRADE

Data Adaugarii: March 20, 2013 02:18:34 PM
Autor: Raluca
Categorie: Sanatate si medicina

Farmagloves va ofera manusi de examinare de cea mai buna calitate, garantand confortul şi siguranţa dumneavoastră. Ca urmare a experientei indelungate, am reusit sa castigam un segment important de clienti in acest domeniu de activitate prin promptitudine, flexibilitate si desigur calitatea produselor si serviciilor pe care le-am oferit clientilor nostri. Manusile de examinare sunt confectionate din latex de calitate superioara si confera o excelenta protectie biologica. Sunt ideale pentru orice fel de examinare medicala, diferite tipuri de terapie precum si pentru lucru cu materiale septice. Aceste manusi din latex, confera o excelenta protectie biologica, dar nu reprezinta o masura de siguranta impotriva anumitor agenti chimici. Aceste manusi contin latex din cauciuc natural, care poate cauza reactii alergice la unele persoane. Principalul nostru obiectiv este acela de a fi furnizorul preferat pentru specialistii din domeniul medical, punand la dispozitia clientilor nostri produse de calitate superioara, livrate impreuna cu experienta noastra in domeniu si cu un important know-how in domeniul medical, experienta practica indelungata si o intelegere perfecta a proceselor ce definesc activitatea clientilor nostri, cu care ne propunem sa dezvoltam si sa mentinem relatii de durata. Manusi de examinare din latex, nesterile, de uz general, pentru o singura utilizare, sunt ideale pentru orice fel de examinare medicala, cum ar fi: sunt fabricate din latex natural de calitate ridicata, sunt semi-pudrate in interior cu talc, ofera o buna sensibilitate tactila, ambidextre, moi, protejeaza de substante nedorite sau periculoase, imbracarea usoara si calitatea siperioara. Va multumim ca ati ales compania noastra si va mai asteptam!
 
Calificative Medie Rating: (0 voturi)
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa o Evaluare.
Comentarii

Nu există comentarii încă.


Trebuie sa fii logat ca sa lasi un comentariu.
Link-uri Promovate
Link-uri Populare
Categorii Populare
PageRank Chart
Statistici & Page Rank
  • Active Links: 5145
  • Pending Links: 292
  • Todays Links: 1
  • Active Articles: 61
  • Pending Articles: 10422
  • Todays Articles: 29
  • Total Categories: 59