Meniu
Contul Meu
Advertising Zone
Webinvent - Servicii web profesionale!

Anuntoferta -  Portal Publicitate Vanzari Online Ro.

Remember Dansez pentru tine Sezonul 2

Promo4

Ultimele Articole
PRAM, Unitate protejata, SSM, Protectia Muncii, SU, PSI
Daca aveti nevoie de servicii profesionale de PRAM - verificari electrice, SSM - protectia muncii, PSI - consultanta tehnica de specialitate in domeniul Situatiilor de Urgenta suntem aici ca sa va ajutam.

Reparatii termopane, Reglaje termopane
Servicii de reparatii termopane si reglaje termopane la cele mai avantajoase preturi.

Centrale termice, radiatoare electrice, boiler electric
Centrale termice, radiatoare electrice, boilere electrice la cele mai bune preturi de pe piata.

Preturi implanturi
preturiimplanturi.ro va sta la dispozitie cu servicii stomatologice de calitate si preturi implanturi dentare ce pornesc de la 200 de euro.

Service motor
Service motor va pune la dispozitie servicii de reparatii, revizii, verificari, schimb anvelope, bujii, diagnosticare si inlocuire piese motor, schimb ulei/filtre sau alte operatiuni necesare pentru buna functionare a motocicletei dumneavoastra.

Ultimele Comentarii
Mar 09: webinvent said on
O metoda facila de a procura un venit in plus fara prea mare stres, tot ce trebuie e perseverenta!

Protectie si aspect durabil pentru lemn, metal, zidarie

Data Adaugarii: April 28, 2012 08:02:00 AM
Autor: Laurentiu Nazare
Categorie: Constructii

Degradarea vopselei, cojirea, aparitia crapaturilor sunt urmari aproape inevitabile ale actiunii factorilor de mediu pe suprafetele construite. Pentru a obtine o protectie superioara si pentru a pastra aspectul proaspat perioade mai lungi de timp, chiar daca actiunea factorilor de mediu este mai intensa este foarte important sa alegem cu atentie sistemul de vopsele si grunduri pe care-l folosim. Solutiile tehnice actuale permit rezultate finale foarte bune care isi vor demonstra durabilitatea, atat timp cat sunt respectate instructiunile de prepare si aplicare ale sistemului dar si de pregatire a suprafetei pe care urmeaza a fi aplicat. Rezultate foarte bune pe suprafete metalice, din beton sau din lemn se pot obtine cu un sistem format din Vopsea Alchidica Premium ”Emex” sau Email Alchidic “Emex Extracolor” dupa pregatirea cu Grund Alchidic Anticoroziv ”Emex” sau in cazul aplicarii pe lemn cu Grund de Binale ”Emex”. Desi pelicula are aspect superior, pentru obtinerea unui efect estetic deosebit, cu luciu superior si de durata, pentru supralacuire se va putea folosi Lacul Alchidic ”Emex”. Sistemul format din elementele descrise poate fi utilizat in vederea finisarii decorative sau industriale a suprafetelor interioare sau exterioare. Avantajele tehnice majore pe care le prezinta sunt: aderenta mare la suport, putere foarte buna de acoperire, caracteristica prin care este facilitat un consum redus de produs, uscare rapida... De asemenea, paleta larga de culori ofera o flexibilitate sporita in ceea ce priveste valoarea decorativa care se doreste a fi data suprafetei. De altfel, Romtehnochim, producatorul brand-ului Emex, pune la dispozitie si o cartela online de culori, la adresa: http://www.emex.ro/cartela-culori-ral-vopsele.html. Avantajele tehnice prezentate de sistem se manifesta pentru pe elementele de constructii supraterane, la majoritatea tipurilor de suport. Nu este recomandata utilizarea pe tabla zincata, inox sau aluminiu. Pentru a obtine rezultate calitative si durabile, respectarea modului de preparare si utilizare a produselor precum si pregatirea atenta a suprafetelor pe care urmeaza a fi aplicat sunt procese vitale si indispensabile pentru garantia unui rezultat final care se va ridica la cele mai inalte standarde. Toate intructiunile de pregatire atat a produselor cat si a suprafetelor le puteti gasi pe site-ul Emex, la rubrica „Instructiuni de Aplicare – Vopsele Decorative”. Suprafata trebuie le randul ei atent curatata. Fie ca este vorba de metal, beton sau lemn, trebuie inlaturate toate urmele de praf, grasimi, noroi, rasina sau orice alte urme de contaminanti. Doar pe o suprafata perfect curata, sistemul va face dovada calitatilor sale tehnice si estetice. Specialistii Emex va asteapta si pe Facebook cu sfaturi si recomandari.
 
Calificative Medie Rating: (0 voturi)
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa o Evaluare.
Comentarii

Nu există comentarii încă.


Trebuie sa fii logat ca sa lasi un comentariu.
Link-uri Promovate
Link-uri Populare
Categorii Populare
PageRank Chart
Statistici & Page Rank
  • Active Links: 5145
  • Pending Links: 147
  • Todays Links: 0
  • Active Articles: 61
  • Pending Articles: 3225
  • Todays Articles: 14
  • Total Categories: 59