Meniu
Contul Meu
Advertising Zone
Webinvent - Servicii web profesionale!

Anuntoferta -  Portal Publicitate Vanzari Online Ro.

Remember Dansez pentru tine Sezonul 2

Promo4

Ultimele Articole
PRAM, Unitate protejata, SSM, Protectia Muncii, SU, PSI
Daca aveti nevoie de servicii profesionale de PRAM - verificari electrice, SSM - protectia muncii, PSI - consultanta tehnica de specialitate in domeniul Situatiilor de Urgenta suntem aici ca sa va ajutam.

Reparatii termopane, Reglaje termopane
Servicii de reparatii termopane si reglaje termopane la cele mai avantajoase preturi.

Centrale termice, radiatoare electrice, boiler electric
Centrale termice, radiatoare electrice, boilere electrice la cele mai bune preturi de pe piata.

Preturi implanturi
preturiimplanturi.ro va sta la dispozitie cu servicii stomatologice de calitate si preturi implanturi dentare ce pornesc de la 200 de euro.

Service motor
Service motor va pune la dispozitie servicii de reparatii, revizii, verificari, schimb anvelope, bujii, diagnosticare si inlocuire piese motor, schimb ulei/filtre sau alte operatiuni necesare pentru buna functionare a motocicletei dumneavoastra.

Ultimele Comentarii
Mar 09: webinvent said on
O metoda facila de a procura un venit in plus fara prea mare stres, tot ce trebuie e perseverenta!

Unde gasesti manuale de utilizare pentru electrocasnicele tale?

Data Adaugarii: April 10, 2013 06:50:19 PM
Autor: manual utilizare
Categorie: Internet

De cele mai multe ori, atunci cand cumparam un produs nou din gama electrocasnicelor sau altor produse electronice din magazin, dupa instalarea si punerea in functiune a acestuia, aruncam sau depozitam undeva cutia, iar hartiile aferente, gen manual de utilizare si instructiuni de folosire, facturi, garantii, ori le depozitam si pe ele prin casa, ori le aruncam. Foarte frecvent insa, uitam unde anume in casa am ascuns hartiile care ne trebuie atunci cand apare vreo dereglare a aparatului cumparat, sau cand pur si simplu dorim sa folosim anumite capacitati ale acestuia pe care nu le folosim in mod frecvent, si nu stim cum sa o facem. Totodata, tara noastra este caracterizata si de tranzactii de tip second-hand sau chiar third-hand, prin care instrainam bunurile de care nu mai avem nevoie, sau achizitionam produse mai ieftine prin intermediul site-urilor de profil, ca okazii . ro si/sau a ziarelor de mica publicitate. In mod obisnuit, aceste produse second-hand nu contin acte, facturi sau manuale de utilizare. Ce faci cand ai pierdut manualul de utilizare pentru produsul tau? Cand te vezi nevoit sa cauti informatii despre un anumit produs electronic si constati ca acesta iti lipseste? In astfel de cazuri, cel mai rapid si mai la indemana este sa apelam la internet, cautand pe google sau pe site-ul producatorului instructiuni de folosire pentru aparatul care ne intereseaza. De multe ori insa, site-urile producatorilor sunt complicate si motorul de cautare nu ajunge sa citeasca calea exacta catre toate manualele de utilizare pentru produsele sale, motiv pentru care am si lansat site-ul www.manual-utilizare.com . Noi cautam pentru tine toate manualele de utilizare disponibile in limba romana si le indexam pe categorii pentru a face posibila accesarea lor intr-un mod rapid si fara complicatii. Ce faci daca pur si simplu nu gasesti manualul de utilizare dorit ? In cazul in care nu gasesti nici pe site-ul nostru manualul de utilizare de care ai nevoie, iti stam la dispozitie pentru cereri de manuale de utilizare in limba romana. Echipa noastra va cauta pentru tine manualul de utilizare si il va publica pe site-ul www.manual-utilizare.com impreuna cu imaginea produsului si caracteristicile acestuia.
 
Calificative Medie Rating: (0 voturi)
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa o Evaluare.
Comentarii

Nu există comentarii încă.


Trebuie sa fii logat ca sa lasi un comentariu.
Link-uri Promovate
Link-uri Populare
Categorii Populare
PageRank Chart
Statistici & Page Rank
  • Active Links: 5145
  • Pending Links: 249
  • Todays Links: 5
  • Active Articles: 61
  • Pending Articles: 9626
  • Todays Articles: 191
  • Total Categories: 59